fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Zdravje

V ZD Kočevje do naslednjega torka ni pediatra!

Ker že ni dovolj, da stalnega pediatra že skoraj dve leti v Kočevju nimamo, je dosegljivost enega izmed štirih, ki delo opravljajo v ZD Kočevje (vsak po enkrat ali dvakrat tedensko) milo rečeno slaba. V kolikor pa ste od včeraj naprej poklicali in prosili za pregled vašega otroka, vam je bilo rečeno:

Do torka pediatra ni

Torej, zadnji teden počitnic vašega otroka v ZD Kočevje ne more pregledati nihče. Za nujne stvari se pač obrnite na urgenco, za malenkost manj nujne pa upajte, da ni nič hujšega in počakajte do torka. Takrat pa bo najverjetneje naval tako velik, da boste pač morali počakati do naslednjega torka.

Ta teden pa je pediater delal samo v torek!

Dovolj imamo!

Včeraj in danes nas je v uredništvo poklicalo že 6 ljudi!

To, da že toliko časa ni stalnega pediatra, da je eno- ali dvo-letne otroke pregledal (skoraj) vsakič drug pediater, da tako starši kot otroci ne vemo, kdo bo naslednjič pregledal našega otroka, ko bo to potrebno. Oziroma, kar je še bolj žalostno, če ga sploh kdo bo!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki