fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

TPV PRIKOLICE pomemben podpornik kočevskega tenisa

Že vrsto let je podjetje TPV PRIKOLICE pomemben partner Teniškega kluba Kočevje, saj se zavzema za podporo in razvoj teniških talentov v naši skupnosti. Podjetje, ki je med vodilnimi proizvajalci prikolic v tem delu Evrope, je prepoznalo pomen vlaganja v športno udejstvovanje mladih.

Poleg ključnih dejavnikov, kot so treningi in notranja motivacija, je tudi sponzorstvo podjetij zelo pomembno za oblikovanje uspešnega športnika.

Podjetje TPV PRIKOLICE, ki letno proizvede več kot 25000 prikolic, je postal pomemben steber, na katerega se Teniški klub Kočevje lahko zanese. S svojimi izdelki, ki so prisotni v vseh državah Evropske unije in trgih bivše Jugoslavije, podjetje kaže svojo poslovno uspešnost. Podjetje pa odlikuje tudi izkazana družbena odgovornost ter podpora športu.

Sodelovanje med podjetjem in klubom se kaže v skupnih promocijskih aktivnostih ter organizaciji teniških turnirjev in dogodkov. To krepi povezave med podjetjem, klubom in lokalno skupnostjo, saj tako nastajajo priložnosti za druženje, mreženje ter spodbujanje športnega duha.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki