fbpx
E-UTRIP
Aktualno Narava & zdravje Psihologija Zanimivosti & Zabava

Ti sam RIN naprej: Kako se soočiti z “usranimi” situacijami v življenju

Kaj?

Nasveti in navodila, kako se soočiti in preživeti vse usrane situacije v življenju ter kako kljub vsemu sranju, ki nas omejuje in zaznamuje, riniti naprej, doseči zastavljene cilje in življenje dvigniti na maksimalno raven zadovoljstva.

Kdo?

Bojana Ivanović. Foto: Facebook

Bojana Ivanović v knjigi pove, da je ženska, ki rine naprej že celo svoje življenje, katero, kot pravi, ni bilo ravno postlano z rožicami. Že kot majhna deklica se je srečala z alkoholizmom in nasiljem v družini, zasmehovanjem v šoli, kasneje pa še s slabo samopodobo, nesrečnimi ljubeznimi, borbo s kilogrami, depresijo, finančnimi težavami… skratka z vsem, s čimer smo se vsi vsaj enkrat v življenju že spopadali. Negativni (podzavestni) vzorci in še mnoge druge preizkušnje, katere ji je postreglo življenje, je želela napredovati. In ni ji preostalo drugega, kot, da se čez vse te preizkušnje nekako prerine naprej.

Zakaj?

Ti sam rinnaprej je nastala za podporo vsem pogumnim ženskam (in moškim), ki prav tako rinejo in se trudijo nekaj doseči. »Svojo ljubezen do pisanja sem združila z željo podeliti svoje znanje, ki bi si ga sama želela imeti na začetku svoje poti, ter z željo opogumiti vse, ki še ne verjamejo, da imamo moč spremeniti svoje življenje, pa čeprav ni vedno enostavno,« je še zapisala Bojana Ivanović.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki