fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Teniški klub Kočevje z novimi prostori ob igriščih

Teniški klub Kočevje zadnja leta izredno napreduje v vseh segmentih svojega delovanja. Pred petimi leti so igrišča prešla v upravljanje Zavoda za šport, ki je igrišča v celoti prenovil tako, da imamo sedaj najboljša igrišča v regiji in še dlje. Klub je v tem času tudi skokovito povečal število svojih članov in se približuje zavidljivi številki, ki je za delovanje kluba v poletnem času še vzdržna. Predvsem se veliko dela na tem, da se klubu pridruži čim več otrok.

V letu 2020 pa bo klub pridobil tudi nove prostore za svoje delovanje v poletnem času, ki jih sedaj ureja Zavod za šport oz. Občina Kočevje.

Obstoječi objekti so bili dotrajani in premajhni za delovanje kluba in prostornika, ki je na igriščih prisoten skozi celotno poletno sezono, zato je zamenjava bila nujna in potrebna. Novi objekti so kontejnerska izvedba prostorov, ki so za delovanje in upravljanje zelo priročna. Poleg prostorov za klub se bo uredil tudi nadstrešek ter dodatni prostor za shranjevanje rekvizitov za vzdrževanje igrišč.

Kot kaže vreme se bo igranje kmalu začelo, saj je letošnja zima izjemno topla in z novimi objekti bo igranje še bolj prijazno do vseh tenisačev.

Teniški klub Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki