fbpx
E-UTRIP
Turnir WTA Zavarovalnica Sava.
Izpostavljeno Aktualno Šport

Tenis Slovenija išče pomočnike za izvedbo turnirja

Od 11. do 17. septembra bo v Ljubljani potekal profesionalni ženski turnir WTA Zavarovalnica Sava, katerega del ste lahko tudi vi. Organizator Tenis Slovenija išče pomočnike pri izvedbi turnirja. Dečki in deklice, starejši od 10. let pa bodo lahko na turnirju sodelovali kot pobiralci žogic.

Profesionalni ženski turnir WTA Zavarovalnica Sava se je preselil v Ljubljano. Potekal bo od 11. do 17. septembra 2023. Centralno igrišče, imenovano po Mimi Jaušovec, bo postavljeno v sredini parka Zvezda na Kongresnem trgu. Poleg lokacije v centru mesta, se bo turnir odvijal tudi na igriščih Tenis centra Tivoli.

“Da bi zagotovili odlično organizacijo ter nepozaben in uspešen dogodek, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi in pridobite ogromno neprecenljivega znanja in izkušenj. Iščemo 10 pomočnikov za pomoč pri turnirju od 9. do 18. septembra. Iščemo 10 oseb, ki bi pomagale pri turnirju od 9. do 18. septembra. Izbrani pomočniki bodo za svoje delo prejeli plačilo v višini 50 € na dan. Poleg tega bo poskrbljeno za prehrano ter enotno oblačilo. V primeru, da se nam želite pridružiti, vas vabimo, da nam pišite na info@tenis-slovenija.si. V sporočilu se nam na kratko predstavite ter dopišite kontaktne podatke,” sporočajo organizatorji.

POBIRALCI IN POBIRALKE ŽOGIC

Vljudno vabimo tudi dečke in deklice, starejše od 10 let, da se pridružite ekipi pobiralcev žogic na profesionalnem teniškem turnirju WTA Zavarovalnica Sava Ljubljana in srečanju za pokal Davis Cup. Vsi sodelujoči bodo prejeli športno opremo, ki vključuje 2 majici, kapo, kratke hlače, trenirko, kosilo in večerjo. Tisti, ki bodo na turnirju prisotni cel teden, bodo temu ustrezno tudi nagrajeni.

Kontaktna oseba za več informacij in zbiranje prijav je Andrej Hovelja – hovelja@gmail.com, 031 688 058.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki