fbpx
E-UTRIP
Aktualno Borilni športi Kočevje Šport

Tečaj samoobrambe v Kočevju se pričenja marca!

Vabimo vas na začetni IN nadaljevalni tečaj samoobrambe TER vadbo dinamičnega razgibavanja z dihalnimi vajami v Kočevju, s pričetkom marca 2022.

Tečaj, ki ga bo vodil mednarodno priznani inštruktor borilnih veščin Andrej Jasenc, je namenjen vsem, ki bi se radi naučili učinkovite samoobrambe ali se samo razgibali in naučili sproščanja z dihalnimi vajami.

Pripelji še partnerja, sorodnika ali prijatelja in dobiš 50% popust!
Za vse ostale informacije pokličite na 041 711 840 ali pišite na andrej.budoarts@siol.net

Tako začetni kot nadaljevalni tečaj bo zajemal osem srečanj in je primeren za vse starejše od 14 let. V začetni tečaj so vabljeni popolni začetniki, v nadaljevalni pa vsi tisti, ki so že obiskovali kakšen tečaj samoobrambe ali celo vadili borilne veščine in bi radi svoje znanje nadgradili. Tečaja bosta potekala drug za drugim zato je možen tudi obisk obeh tečajev hkrati.

Na začetnem tečaju, se bomo poleg uvodnega pripravljalnega dela, spoznavali s prepoznavanjem potencialnega napadalca, izogibanju nevarnim situacijam in preprostim, direktnim in učinkovitim tehnikam obrambe z minimalno uporabo fizične moči. Namesto tega bo poudarek na naravnem gibanju in izrabi teže lastnega telesa v aktivnem gibanju. Spoznavali bomo obrambe pred držanji, davljenji in udarci enega ali več napadalcev, poseben del pa bo namenjen tudi obrambi na tleh, obrambi pred napadi z nožem in uporabi priročnih rekvizitov, ki jih imamo ob sebi kot so dežnik, torbica, nakupovalna vrečka, palica in podobno.

Na nadaljevalnem tečaju pa se bomo usmerjali na nadgradnjo preteklega znanja in dajali večji poudarek na tehnikah udarjanja in uporabe rekvizitov.

Na vadbi dinamičnega razgibavanja z dihalnimi vajami za vse generacije pa se bomo naučili pravilnega načina raztezanja in tehnik dihanja ter usmerjanja energije in s tem poskrbeli za krepitev imunskega sistema in boljše zdravje.

Tečaji samoobrambe, ki bodo fizično manj naporni, bodo potekali 1x tedensko, in sicer OB SREDAH v trajanju 45 min.
Vadba dinamičnega razgibavanja in dihanja pa bo potekala ob PONEDELJKIH v trajanju 30 min.

Za vadbo so potrebna lahka športna oblačila in dobra volja!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki