fbpx
E-UTRIP
Aktualno Črna kronika Kronika Novice

Stacionarni radar v Pijavi Gorici beleži veliko število kršitev omejitve hitrosti!

Vozniki, ste se že privadili na nov stacionarni radar v Pijavi Gorici? Njegova lokacija je precej »posrečena«, saj stoji ob prihodu v Pijavo Gorico, tik pod strmejšo klančino. Tisti, ki prihajajo iz smeri Kočevja proti Ljubljani, morajo zato biti zelo previdni in pozorni, da zmanjšajo hitrost na maksimalno dovoljeno, ki je 50 km/h.

Odločili smo se preveriti, kakšna je statistika beleženja prekoračitev hitrosti na tem odseku ceste. Prejeli smo namreč več informacij, da so vozniki iz Kočevja na dom prejeli »nagradno« kuverto s položnico, ki jih ni ravno razveselila. Le koga bi?

Iz Inšpektorata tako poročajo, da so od 1. 9. 2020 do 18. 2. 2021 na tej lokaciji uvedli 2.584 prekrškovnih postopkov. Kar je približno 15 kazni na dan! Zato vozniki, previdno na tem odseku in zmanjšajte hitrost na dovoljeno, da ne boste tudi vi del te statistike.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki