fbpx
E-UTRIP
Čez Karlov most se bodo spet vozili avtomobili.
Featured Kočevje Novice Občina

S ponedeljkom se center Kočevja spet odpira za promet!

Kot poročajo z Občine Kočevje, se bo v ponedeljek, 5. julija začelo z izvajanjem del za nove kolesarske povezave v Kočevju, zaradi česar bo za pretočnost prometa po dveh mesecih “premora” ponovno odprt center Kočevja.

Pravijo, da bodo dela letos potekala na treh lokacijah, med drugim tudi na Tomšičevi cesti (glavna cesta med , kjer bodo občasne delne in popolne zapore ceste. V času gradnje kolesarske povezave na Tomšičevi bo za obvoz ponovno odprta Ljubljanska cesta čez mestno jedro, in sicer s 5. julijem dopoldan.

Previdno, omejitev za promet v centru mesta je 30 km/h!

Pozor, en del ostaja zaprt!

Za promet bo cesta med cerkvijo sv. Jerneja in samskim blokom do parkirišča Center (za Namo) ostala zaprta. Tam bo tudi potekal del nove kolesarske povezave.

Tomšičeva cesta v preobrazbi do konca oktobra

“Dela na Tomšičevi cesti bodo predvidoma potekala do konca oktobra, izvajala se bodo v več etapah, in sicer najprej od ZD Kočevje proti Melaminu in tunelu, kjer se takoj začne z odstranjevanjem dreves in vročevoda. Zapore ceste so predvidene od 15. julija dalje. Takrat se začnejo tudi dela za izgradnjo nove brvi čez reko Rinžo in promenade do jezera, kjer bodo možne krajše zapore ceste,” so še zapisali na strani Občine Kočevje.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki