fbpx
E-UTRIP
Aktualno

SOČA OPREMA Kočevje: široka ponudba medicinskih pripomočkov

SOČA OPREMA d.o.o. je podjetje, ki se že več 40 let ukvarja s proizvodnjo in prodajo rehabilitacijskih pripomočkov, invalidskih vozičkov, bolniških in negovalnih postelj. Najdete jih tudi v Kočevju, na Ljubljanski cesti 61a.

Specializirana prodajalna z medicinskimi pripomočki Kočevje zajema celovito oskrbo z medicinskimi pripomočki za gibanje, nego, osebno higieno in terapijo v domačem okolju na naročilnico ZZZS.

V prodajalni so razstavljeni številni pripomočki, ki si jih uporabniki ali njihovi skrbniki lahko ogledajo in preizkusijo.

Prijazni svetovalci pa vas na licu mesta seznanijo z različnimi medicinskimi pripomočki in rešitvami za uporabnike v domačem okolju. Namen pripomočkov je, da se uporabniku zagotovi varno in prilagojeno bivalno okolje in s tem večjo samostojnost. Skrbnikom pa varnejšo in enostavnejšo nego doma.

V specializirani prodajalni PE Kočevje najdete:

  • pripomočke za hojo, stojo in sedenje
  • posteljni program in sobna dvigala
  • sanitarne pripomočke
  • pripomočke za fizioterapijo in rehabilitacijo
  • kilne pasove
  • ortoze
  • najzahtevnejše pripomočke

Naročilnica za medicinski pripomoček

Za vsako šifro medicinskega pripomočka se zagotavlja na izdajo ali izposojo vsaj en pripomoček v okviru cenovnega standarda ZZZS brez doplačil. S soglasjem in doplačilom se zavarovani osebi lahko izda ali izposodi tudi nadstandardni pripomoček.

Od 1.3.2023 velja nova pravica ZZZS: električno negovalno posteljo z dodatki šifra 0566 v celoti krije ZZZS brez doplačila zavarovane osebe. SOČA OPREMA pa dodatno nudi še brezplačno dostavo in montažo.

Več o pogojih izposoje si lahko preberete na spletni strani www.socaoperma.si  ali jih pokličete na številko 051-220-620.

V primeru, da zavarovana oseba ni upravičena do medicinskega pripomočka na naročilnico, lahko pripomočke kupi v specializiranih prodajalnah, oziroma si jih samoplačniško izposodi z možnostjo kasnejšega odkupa v trajnostno last.

V SOČA OPREMA d.o.o. vam zagotavljajo tudi hitro in brezplačno dostavo, montažo, demontažo in odvoz opreme po celotni Sloveniji

V Kočevju jih najdete na Ljubljanski cesti 61a.

Delovni čas:

Pon. 8.00 – 16.00
Tor. 8.00 – 16.00
Sre. 10.00 – 18.00
Čet. 8.00 – 16.00
Pet. 8.00 – 15.00

Dosegljivi so tudi na telefonsko številko: 051-220-620 ali na elektronski naslov: kocevje@socaoprema.si.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki