fbpx
E-UTRIP
Blaž Nosan. FOTO: MRK Krka.
Aktualno Ribnica Rokomet Šport

RK Ribnica v naslednjo sezono brez Blaža Nosana

V Moškem rokometnem klubu Krka pred sklepnim dejanjem sezone v 1.B DRL, že počasi sestavljajo ekipo za naslednjo sezono. Krkaši, ki pridno zbirajo točke in so na pragu povratka v 1.A ligo, imajo za prihodnjo sezono visoke cilje. V ta namen so v svoje vrste zvabili izkušenega, 29-letnega Ribničana Blaža Nosana, ki bo prvič v svoji dolgoletni rokometni karieri zapustil matični klub RD Riko Ribnica.

186 cm visoki rokometaš, ki je v oko padel trenerju Mirku Skoku, bo v dresu Krke v sezoni 2022/2023 zaostril konkurenco na položaju levega zunanjega, sicer pa gre za igralca, ki lahko pokriva vse tri zunanje pozicije.

»Želja, da se prihodnjo sezono pridružim ekipi Krke je bila obojestranska. Menim, da sem prerasel svoj matični klub in mi bo prihod v Novo mesto prinesel nek nov izziv. Lahko rečem, da je čas za veliko spremembo tako okolja kot nove rokometne sredine. V ekipo bom vnesel borbenost, spontanost, ekipni duh ter se izkazal po svojih najboljših močeh,« je v prvem odzivu po podpisu pogodbe dejal Nosan, ki je zvestobo Krki obljubil za eno sezono z možnostjo podaljšanja.

PR MRK Krka

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki