fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kronika Policijska poročila

Prometna nesreča s smrtnim izidom in lahko telesno poškodbo

Policisti PP Kočevje so v času zadnjih 24 ur obravnavali naslednje interventne dogodke

  • Prometno nesrečo z materialno škodo.

V preteklih 24-ih urah pa so policisti PP Ribnica obravnavali:

  • kazniva dejanja Lahka telesna poškodba, Tatvina in Goljufija
  • prometno nesrečo s smrtnim izidom in lahko telesno poškodbo:
    Včeraj okoli 11.20 je na glavni cesti med Ribnico in Kočevjem prišlo do hude prometne nesreče v kateri so bili udeleženi vozniki osebnega in tovornega vozila ter avtobusa. Ugotovljeno je bilo, da je 47 – letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Ribnice proti Kočevju, ko je na Dolenjevaškem polju, v bližini odcepa za Gotenico iz neznanega razloga zapeljal na levi prometni pas, po katerem je v nasprotni smeri peljalo tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila se je umikal na desno, vendar je med njima kljub temu prišlo do bočnega trčenja, po katerem je voznika osebnega vozila odbilo še v avtobus, ki je vozil za tovornim vozilom. Po trčenju sta avtobus in osebno vozilo obstala izven vozišča.
    Voznik osebnega vozila je zaradi poškodb na kraju nesreče umrl, voznik avtobusa in potnica pa sta se v nesreči lažje poškodovala. Na avtobusu je bil prisoten še en potnik, ki pa se v nesreči ni poškodoval.
    Policisti bodo o vseh okoliščinah prometne nesreče obveščali pristojno državno tožilstvo.
  • povoženje divjadi

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki