fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Priprave TK Kočevje: 6 ur tenisa na dan!

Članice Teniškega kluba Kočevje U16 so se na pripravah za novo sezono v Kostelu kar pošteno “namatrale”. V slabem tednu priprav so šest ur tenisa dnevno popestrile še s kopanjem v bazenu ter v adrenalinskem parku.

Jutranji tek ter dvoboji v raznih kombinacijah (posamezno in v paru) so definitivno pripomogli, da so igralke priprave izkoristile maksimalno. Poleg trdega dela so si zaslužile tudi malo razvajanja, saj je bila lanska sezona ena najboljših za kočevski tenis. Kjerkoli so nastopile, so klub predstavile v najboljši možni luči.

Tenis velja za drag šport a ravno te punce so dokaz, da se da biti zelo dober tudi, če prihajaš iz majhnega kraja, kot je Kočevje.

“V prihodnosti pričakujemo še več dobrih igralcev in igralk, saj je otrok, ki trenirajo tenis, vedno več,” je na svoje člane ponosen Ivan Gabrič, vodilni v klubu.


Teniški klub Kočevje bo naslednje leto prvič pripravil tudi organizirane priprave nekje v Istri, tako da se bodo igralke in igralci lahko korenito pripravili na sezono. Poleg tega bodo v priprave vključeni tudi starši.
Tenis lahko igra oziroma trenira vsak. Je šport, ki najbolj pomaga pri vsestranskem razvoju mladih in mladih po srcu. Začnite, nikoli ni prepozno!

TK Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki