fbpx
E-UTRIP
(Foto: Praznična Ribnica)
Aktualno Novice Občina Ribnica

Ribnica bo kmalu zažarela v praznični podobi

Tudi Ribnica bo kmalu zažarela v praznični podobi. Luči bodo prižgali 4. decembra ob 17 uri. Letošnja okrasitev bo nadaljevanje in nadgradnja lanskoletne idejne zasnove. Ponovno bo svoj čar v teh dneh izžareval pravljični ribniški grad. »Lanski okrasitvi bomo dodali zvezdnato nebo z grajskimi lampijoni, ki bo zasijalo nad grajskim odrom in prehajalno stezo okrog gradu. Z novoletno okrasitvijo želimo občankam in občanom vsaj v okviru danih možnosti ustvariti prijetno, umirjeno in praznično vzdušje,« pravijo iz Občine Ribnica. Prižig lučk bodo v živo prenašali preko Facebooka na straneh Občine Ribnica, Turizma Ribnica in Televizije R Kanala.

(Foto: Praznična Ribnica)

Kako bo z dogodki?

»Žal lahko pričakujemo, da bo razglašena epidemija vplivala na izvedbo dogodkov, ki smo jih bili vajeni v preteklosti. Kako, bo odvisno od uvedenih ukrepov in stanja v državi v tistem trenutku. Sicer pa, v kolikor se bodo ukrepi sprostili, imamo pripravljen pester kulturno – glasbeni program za vse generacije, Miklavževanje, nočne pohode, Božični sejem in kulinarično razvajanje, pokrito drsališče pred Rokodelskim centrom Ribnica … in organizirano silvestrovanje na prostem,« pojasnjujejo ter dodajajo, da si želijo da bi uspeli izvesti vsaj nekaj dogodkov, saj je december vendarle najbolj veseli mesec v letu, mesec druženja, tisočerih lučk in topline.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki