fbpx
E-UTRIP
FOTO: Facebook Gasilska enota Ribnica.
Aktualno Kronika Policijska poročila

Požar v podjetju v Ribnici: Škode za več 10.000 evrov

V petek, 17 minut po 23. uri so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o požaru v podjetju na območju Ribnice. Po doslej znanih podatkih je zagorelo v delu proizvodnega obrata, v katerem obdelujejo lesne izdelke. Del objekta je pogorel v celoti. Nastalo je za več deset tisoč evrov materialne škode.

Kot so zapisali na Facebook profilu Gasilska enota Ribnica, se je vodja zaradi obsežnosti požara in dejstva, da objekt prekriva pločevinasta kritina, požar pa je gorel pod kritino odločil dodatno aktivirati še PGD Dolenji lazi, Nemška vas, Goriča vas ter Bukovica.

Skupno je na požaru sodelovalo okoli 50 gasilcev, požar pa je bil dokončno pogašen okoli 4. ure zjutraj, z intervencijo pa so zaključili okoli 7. ure, ko so dokončno očistili opremo, napolnili tlačne posode in pripravili vozila za morebitne druge intervencije, so še sporočili na Facebook profilu Gasilska enota Ribnica.

Policisti so opravili ogled kraja dejanja ter pri tem niso zaznali znakov, da bi bil požar posledica kaznivega dejanja. O vseh ugotovljenih okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki