fbpx
E-UTRIP
Aktualno Črna kronika Kočevje Kronika

Policisti s helikopterjem izvajali poostren nadzor nad celotnim Kočevjem

Ste v sredo, 17. 3., opazili helikopter, ki ne nekaj časa bdel nas Kočevjem? Tudi mi smo ga, zato smo se obrnili na Policijsko upravo Ljubljana, ki so nam razkrili, da so tega dne izvajali poostren nadzor na območju celotnega Kočevja.

Policisti poročajo, da so zaznali kaznivo dejanje obremenjevanja in uničenja okolja pri razgradnji vozil, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Poleg tega so zaznali tudi dve kršitvi po drugih predpisih (neustrezno skladiščenje gnoja in zapuščeno vozilo) in bodo podali ustrezna predloga za uvedbo postopka o prekršku na kmetijsko inšpekcijo in mestni občinski inšpektorat.

Sodelovalo več nadzornih organov

V akciji so sodelovale tudi druge inšpekcijske službe in nadzorni organi (za kmetijstvo, okolje, zdravstveni, gradbeni in delavci Finančne uprave RS, katere smo že povprašali o njihovih ugotovitvah. Odgovore pričakujemo v kratkem.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki