fbpx
E-UTRIP
Foto: Avtomagazin.si
Aktualno Črna kronika Kočevje Kronika

Policisti na območju Kočevske Reke prisilno ustavili avto, ki je prevažal ilegalne prebežnike

Iz Policijske uprave Ljubljana sporočajo, da so včeraj zvečer so policisti na območju Kočevske Reke opazili vozilo italijanskih registrskih oznak, kjer je obstajal sum da se v vozilu nahajajo osebe, ki so nezakonito prestopile državno mejo. “Voznik v nadaljevanju večkrat ni upošteval znakov modre luči in sirene, zato je bil prisilno, tudi z uporabo bodičastih trakov, ustavljen,” poročajo.

“V postopku je bilo ugotovljeno, da je italijanski voznik v vozilu prevažal 4 osebe, ki so zbežale s kraja. Policisti so nato poleg voznika v bližini prijeli dva državljana Sudana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo, dve osebi pa se še išče. Državljanu Italije je bila zaradi suma kaznivega dejanja prepovedanega prehoda čez državno mejo ali ozemlje države odvzeta prostost, postopki in aktivnosti policistov v povezavi s tujci pa še potekajo,” še dodajajo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki