fbpx
E-UTRIP
Aktualno Črna kronika Kronika Policijska poročila

Pogrešanega 15-letnika so mrtvega našli svojci

Policisti PP Kočevje smo tekom zadnjih 24 ur, obravnavali naslednje interventne dogodke:

  • kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe,
  • dve prometni nesrei z udeležbo divjadi,
  • ugriz psa, ki je osebo lahko telesno poškodoval.

Policisti PP Ribnica smo v zadnjih 24 urah obravnavali:

  • 2 x kaznivo dejanje Tatvina,
  • 1 x prometno nesrečo I. kategorije,
  • 1 x kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru.

Včeraj,  okoli  15.  ure  se  je  na cesti Škofljica – Ribnica pred Velikim Ločnikom zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika tovornega vozila in avtodoma.  Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik tovornega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje ni mogel ustaviti za kolono vozil,  zaradi česar je zapeljal levo na nasprotno stran ceste in trčil v avtodom, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V občini Dobrepolje so sinoči malo po 23. uri na cesti Pri cerkvi−Struge−Smuka našli pogrešano mlajšo osebo, ki je negibno ležala ob motorju pri grmičevju.
15-letni voznik mopeda je vozil iz smeri Žvirč proti kraju Pri cerkvi. Med vožnjo ni uporabljal čelade, vozil je neregistrirano vozilo in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Na delu ceste, ki poteka iz levega v desni  nepregledni ovinek po klancu navzdol je zapeljal levo izven vozišča in trčil v drevo.
Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki