fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Gospodarstvo & Politika PR

Podjetje KRONOTERM zasluženo prejemnik Štajerskega gospodarskega oskarja v kategoriji srednje velikih podjeti

Ponosno sporočamo, da je vodilno podjetje na področju toplotnih črpalk, KRONOTERM, včeraj, 18. 10. 2023, prejelo ugledno nagrado Štajerskega gospodarskega oskarja v kategoriji srednje velikih podjetij. V isti kategoriji so se za nagrado potegovala 3 podjetja s celjskega območja: KRONOTERM, Merkscha in Marovt. Prejeto priznanje predstavlja izjemno visoko čast in potrditev, da so na pravi poti vlaganja v trajnostne rešitve, energetsko učinkovitost ter inovativnost, ki se odražajo v njihovih izdelkih in storitvah. Veseli jih, da so njihovi dosežki in vodilna vloga v panogi prepoznani in cenjeni na širšem gospodarskem in družbenem nivoju.

Projekt Štajerski gospodarski oskar združuje Štajersko gospodarsko zbornico Maribor in Regionalno gospodarsko zbornico Celje, ki si prizadevata spodbujati inovativnost, visoko profesionalnost ter trajnostni razvoj v regiji. Nagrada je razdeljena v pet kategorij, ki prepoznava najuspešnejša mala, srednja in velika podjetja, izpostavlja najboljšega zaposlovalca ter nagrajuje najperspektivnejše podjetje v širši regiji.

Podjetje KRONOTERM se je izkazalo kot vodilno srednje veliko podjetje, ki je prepoznano po inovativnih rešitvah in visoki kakovosti storitev na področju ogrevalnih rešitev. Prejeto priznanje potrjuje njihovo predanost in trud v razvoju inovativnih rešitev, ki prinašajo visoko energetsko učinkovitost ter trajnostni razvoj. Komisijo so prepričali z izjemno visoko učinkovitostjo svojih naprav, s skrbjo za okolje in uporabniku prijaznim upravljanjem naprav s pomočjo naprednih tehnologij.

Strokovni analitični partner projekta Štajerski gospodarski oskar je priznana mednarodna svetovalna družba, ki je znana po svojem poglobljenem analitičnem pristopu, podprtemu z natančnimi raziskavami in obsežnimi podatkovnimi analizami.

Nagrada Štajerski gospodarski oskar slavi gospodarsko moč in dosežke najuspešnejših podjetij Štajerske ter nosi simboliko močne gospodarske regije, ki temelji na bogati industriji ter vinogradniški tradiciji. Prepoznavna podoba nagrade, ki združuje kulturno dediščino in gospodarski uspeh, predstavlja srce nagrade v posebej oblikovanem kipcu, izdelanem iz kombinacije lesa in epoksi smole. Ta simbolizira uspešnost podjetij in nosi v sebi pomen prestiža in ugleda. Nagrada združuje tradicijo z inovacijami, ki so ključni elementi najboljših podjetij v štajerski regiji.

V KRONOTERMU so prevzeti in navdušeni nad prejetim prestižnim priznanjem. To je nedvomno motivacija za nadaljnje trdo delo in inovacije v smeri boljše, energetsko učinkovitejše in trajnostno naravnane prihodnosti.

Stopite v stik s podjetjem KRONOTERM na info@kronoterm.com ali na 080 23 22.

VIR: KRONOTERM.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki