fbpx
E-UTRIP
Aktualno Starševstvo Zanimivosti & Zabava

OŠ Ob Rinži: Učenci niso le odlični nogometaši!

Ste že slišali za Žogarijo? No, Žogarija je slišala za učence OŠ Ob Rinži. Gre za mednarodni projekt, ki je že polnoleten. Poleg zagotavljanja zabave mladim, širi tudi zavest o pomembnosti športa v življenju posameznika. Na polfinalni prireditvi Žogarija/Alpe-Jadran-Donava, ki je v torek potekala v Polzeli, je sodelovalo 29 učencev iz OŠ Ob Rinži. In ti so res lahko ponosni na dosežke.

Naši tretješolci in petošolci so se pomerili z ekipami učencev iz različnih regij. Osvojili so prvo mesto in si s tem prislužili nastop v finalu, ki bo prihodnji četrtek v Turnišču.

Učenci so pokazali odlično igro nogometa in se izkazali v spretnostnih igrah. Bili so suvereni pri obvladovanju žoge in dosegli visoke rezultate v kvizu znanja.

“Poleg tega so nastopile tudi navijaške skupine, pri čemer so šole predstavile najlepše žoge z motivom domoljubja. Učitelji so se prav tako vključili v spretnostno igro ‘Z vami, gospod profesor’,” nam je zaupala učiteljica športne vzgoje Špela Muha.

Vodstvo šole, učenci in njihovi starši pa so zagotovo najbolj ponosni na naziv “fair play” ekipe, saj v današnjih časih ta vrednota šteje več kot prvo mesto.

Čestitke in srečno v prihodnjem tednu!

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki