fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dobro je vedeti Zanimivosti & Zabava

Glavna plaža obogatena z gostinsko ponudbo

Obiskovalci Rudniškega jezera so se v teh dneh razveselili nove gostinske ponudbe. Občina Kočevje je tudi letos preko javnega poziva omogočila prostor ob glavni plaži za ponudnike gostinskih storitev.

V poletnem času je ta del jezera še posebej živahen. Obiskovalci si želijo osvežitve in okusnih prigrizkov, da bi uživali v celotnem doživetju jezera. Na plaži, v SKY BAR-u, bodo tako do konca poletja na voljo različne pijače in hrana po dostopnih cenah. Vsak dan med 9. in 21. uro bodo gostom nudil osvežilne pijače in okusne jedi. Poleg tega bo letos na voljo tudi izposoja ležalnikov, senčnikov in priljubljenih supov, kar bo obiskovalcem omogočilo, da še bolj uživajo v sončnih dneh.

V SKY BAR-u bodo organizirani tudi družabni in tematski dogodki tekom celega poletja. Na obali bo tako kmalu zadišalo po svežih ribah in školjkah, ki bodo popeljale goste na pravo kulinarično popotovanje, obogateno s pristno dalmatinsko glasbo. Ob drugih priložnostih pa se bodo lahko gostje sprostili ob prijetnih ritmih lounge glasbe.

Zato vas vabijo, da do 31. avgusta obiščete ta čudovit kraj, si privoščite kavo, sladoled in uživate v čudovitem razgledu.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki