fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Ribnica Šport

NK Ribnica: Tekmovanja v futsalu že v drugi polovici sezone 2019/2020

Vstopili smo v novo leto 2020 – naj bo to leto izpolnjujoče, polno priložnosti, dobre energije, športnega duha in, predvsem, zdravo! Iskrena zahvala vsem članom in podpornikom kluba NK Ribnica, donatorjem, sponzorjem, staršem ter vsem ostalim, ki ste na kakršenkoli način prispevali k uspešnemu delovanju kluba v preteklem letu, verjamemo, da bomo tudi v letu 2020 ostali povezani in dobro medsebojno sodelovali.

Selekcija U13 je zaključila redni del državnega prvenstva na Zahodu na odličnem 2. mestu in se uvrstila v končnico prvenstva. Na Zahodu so se v končnico prebile ekipe NK Olimpija, NK Ribnica, Oplast Kobarid in FC Dobrepolje. Na Vzhodu so v končnici ekipe KMN Sevnica, KMN Meteorplast, KMN Slovenske Gorice in FK Dobovec.

NK Ribnica je s prvo zmago nad četrtfinalnim tekmecem KMN Meteorplast z zmago 6:1 korak bližje državnemu polfinalu.

Držimo pesti za našo ekipo, da se prebije med prve štiri ekipe državnega prvenstva in potem pogumno v boj za najvišja mesta!

Selekcija U15

Selekcija U15 ima pred seboj še zadnji, tretji redni krog državnega prvenstva, v katerem se bodo ponovno pomerile vse ekipe med seboj. V končnico prvenstva se uvrstijo prve tri ekipe, tako da je boj za napredovanje še vedno odprt.

Selekcija U11

Selekcija ima za seboj odigrane 4 turnirje. Ekipa je na turnirjih postregla z organizirano in lepo igro. Turnir selekcije U11 v organizaciji NK Ribnica bo v soboto, 14. marca 2020 v ŠC Ribnica – vabljeni na ogled in spodbujanje mladih futsalerjev!

Selekcija U9

Tudi naša najmlajša tekmovalna selekcija U9 je gledalce presenetila z lepimi akcijami. Za ekipo U9 so odigrani že trije krogi lige MNZ (rezultati pri U9 se ne beležijo).

Pokala.U15 lestvicaU15U15.U13 3. mesto na turnirjuU13.U11.U9.

Mateja Rovan, NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki