fbpx
E-UTRIP
Tina in Katja.
Aktualno Novice Ribnica

Nekdanji sodelavki sta se srečali v Sodražici

Ne dolgo tega sta nekaj let skupaj, vsaka na svojemu področju, brazdo prepoznavnosti Rokodelska centra v Ribnici orali Tina Zajc Zver (na levi) in Katja Žagar (na desni).

Nadvse komunikativni in uvidevni dami sta utrinke njunega plodnega sodelovanja odstirali na dogodku ob predstavitvi Rokodelske zadruge v Sodražici. Tina kot predstavnica Razvojnega centra Kočevje Ribnica, kjer je zdaj zaposlena, Katja pa svoje poslanstvo nadaljuje v Rokodelskem centru Ribnica. Obema delo, seveda poleg družine, prinaša zvrhano košaro zadovoljstva, kar navsezadnje priča tudi ta posnetek. »Pomenjkovanje z drugimi prijatelji, s katerimi se sicer nismo že dolgo videli, je nama izpopolnil večer, lahko bi tudi dejale, da nama je dalo novega vetra v jadra,« sta nazdravili s kozarcema belega vina in si zaželeli, da bi bilo takšnih snidenj čim več. Kdo si jih pravzaprav ne želi?

mgć

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki