fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Starševstvo Zanimivosti & Zabava

Napišimo praznično voščilo

Bližajo se prazniki, čas za prijatelje, znance, lepe misli in obdarovanje. Letošnji prazniki bodo drugačni saj bomo pozvani da se družimo zgolj v svojih ožjih družinah, čeprav že vsi močno pogrešamo prijetna druženja s prijatelji, sodelavci, sokrajani…

Virus, ki nas je obiskal v letošnjem letu ni dovoljeval druženja in stikov s prijatelji, kot smo ga bili vajeni v preteklih letih. Bili smo prikrajšani za številne pristne osebne stike. Prav zaradi pomanjkanja le teh vam predlagam, da si tokrat več časa vzamete za lepo pisano besedo.

Namenite prijateljem, znancem več kot le voščilo v statusu na socialnem omrežju. Letos jih presenetite in jim voščilo napišite na roko! Morda pa pošljite kar celo pismo. Naredite si letošnje praznike bolj romantične in primite v roke nalivno pero! Starši skupaj z otroci izdelajte voščilnice; poiščite beležnico, kjer imate shranjene vaše naslove sorodnikov in družinskih prijateljev ter jo predajte mlajšim rodovom, da bodo spoznali vse, tudi daljne sorodnike, ter tudi njim pošljite voščilo; otroci napišite voščilo svojim sošolcem, učiteljicam, ker že dolgo niste bili skupaj v razredu; napišite voščilo onemogli sosedi ali sokrajanu v domu starejših občanov; prav vsak bo vesel prijazne besede ali voščila v teh prazničnih dneh.

Lepa beseda lepo mesto najde pravi stari pregovor in prav teh lepih, pozitivnih besed in misli si želimo vsi v današnjem času. Pa pravočasno jih oddajte, da jih prejmejo še pred prazniki, predvsem pohitite z voščili, katere pošljete v tujino.

Pa lep praznični december!

Peter Lesar

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki