fbpx
E-UTRIP
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Na območju jezera objestno pulil sadike cibore

Na območju Kočevskega jezera je naš sogovornik (ime hranimo v uredništvu) sadil cibore. “Želel sem, da se čebele nahranijo, okoli te slive jih je namreč vedno polno. In vemo, kako koristne so čebele za človeka. To se vedno poudarja. Prav tako se poudarja pomen sajenja dreves,” nam je, zakaj se je sajenja lotil, pojasnil sogovornik.

Tisti dan je posadil sedem sadik. Naslednji dan se je vrnil na delo, da bi sadil dalje. A naletel je na prizor, ki je velikega ljubitelja narave močno prizadel. Sadik ni bilo več. Sosed mu je povedal, da je slučajno naletel na skupnega znanca, ki je prav objestno pulil sadike in se norčeval. Sadike pa nato uničil in zavrgel.

“Dejanje me je res prizadelo, zato sem vam moral povedati, kakšen odnos imajo nekateri posamezniki do narave,” je povedal. Dodal je, da se morda takšne situacije posameznikom ne zdijo vredne pozornosti, a narava se zna hitro maščevati.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki