fbpx
E-UTRIP
Ribnica Aktualno Zanimivosti & Zabava

Lučke, topli napitki in nabrušene drsalke vas čakajo v Ribnici

Odštevali so od 10. Pričakovanje se je stopnjevalo, Ribničani so z zanimanjem pogledovali vsenaokoli po Pravljični deželi. Ribniški župan Samo Pogorelc je nadaljeval z odštevanjem. Tri, dva, ena in Ribnica je zasijala. Nizi lučk so otvorili najlepši del leta.

V petek, 2.12. je bil ribniški grad poln navdušenih in razposajenih otrok, poln veselih dedkov in babic ter staršev. Ponosni so si ogledovali lesene smrečice na katerih so bili okraski, ki so jih naredili šolarji in vrtčevski otroci.

Čudovito okrasitev je v petek dopolnila glasbena spremljava lokalne skupine Fortissimo. Nihče od obiskovalcev ni ostal lačen, saj so za slastne dobrote poskrbeli lokalni ponudniki. Za spomin in simpatična darilca so poskrbeli rokodelci.

Navdušenci nad pravljicami so lahko v grajskem ambientu zatavali v pravljični svet in krasili praznične piškote. Pravljična dežela se je nadaljevala v Ledeno deželo pri Rokodelskem centru, kjer so nabrušene drsalke in gladek led že čakali navdušene drsalce.

»Lučke, sladke praznične dobrote, glasbo, zimske napitke in čarobno vzdušje lahko doživite vsak dan v Pravljični in Ledeni deželi na drsališču pri Rokodelskem centru. Zadnji teden najbolj veselega meseca pa bo ponudil praznične glasbene večere v ribniškem gradu, zato lepo vabljeni, da se nam pridružite in začutite čarobnost praznikov v Ribnici,« sporočajo iz Občine Ribnica.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki