fbpx
E-UTRIP
Aktualno Oglaševanje

Ljudska univerza Kočevje: Samostojno do znanja

Nikoli nismo premladi ali prestari, da bi se začeli učiti. Vsak dan se učimo, čeprav se tega ne zavedamo. Bodimo skupaj vsak dan boljši, modrejši in močnejši.

Središče za samostojno učenje ponuja BREZPLAČNO obliko neformalnega izobraževanja odraslih in zanimive poti pridobivanja znanja.

Čas učenja si lahko izberete sami, ritem in način učenja pa prilagodite lastnim interesom in zmožnostim. Strokovni delavci in mentorji udeležencem nudimo informacije, pomoč, ter svetujemo. Središče za samostojno učenje je namenjeno udeležencem različnih izobraževalnih programov, brezposelnim, upokojencem, učencem, dijakom in študentom ter vsem, ki vas zanimajo nove poti pridobivanja znanja.

V prijetnem okolju uporabljajte računalnik in se izobražujte na področju digitalnih znanj. Lahko potujete po spletnih straneh interneta, morda poiščete zaposlitev, se naučite pošiljati elektronsko pošto. Lahko pišete, raziskujete, berete, ustvarjate, se sprašujete in pridete do odgovorov.

Dobrodošli v središču za samostojno učenje. Tukaj smo, da vam pri učenju pomagamo in vas usmerjamo. Pokličite 041 483 708 ali pišite na alenka.mestek@lu-kocevje.si in se dogovorite za termin. Se vidimo!

Ljudska univerza Kočevje

*plačljiva objava*

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki