fbpx
E-UTRIP
Borba naših predstavnikov
Aktualno Borilni športi Kočevje Ribnica

Lepe novice iz Abu Dabija: naši borci so vrhunski

Od 3. do 11. novembra v Abu Dabiju poteka svetovno prvenstvo v ju-jitsu v kadetskih, mladinskih in članskih kategorijah.

Lani zaradi epidemioloških razmer tekmovanja sicer ni bilo. No, letos pa se za zmago v vročih Združenih Arabskih Emiratih bori 60 držav in več kot 1200 tekmovalcev, slovenske barve zastopa 19 športnikov in športnic. Seveda smo najbolj ponosni na tekmovalce iz naših koncev, ki nas razvajajo z vrhunskim ju-jitsom in medaljami. Vid Belič, si je v kategoriji U21 ( do 85 kg) priboril bron. Prav takšni medalji sta nadeli tudi Neža Levstik in Sara Divjak, ki sta medaljo osvojili v duo sistemu. Vsi trije borci so člani kočevskega Siborja.

Sicer brez medalje, a na odlično 5.mesto sta lahko ponosna Anže Golež in Enej Žagar, ki sta nastopila v duo sistemu U18, borca sicer trenirata v Športnem društvu Sibor, Ribnica. V duo sistemu mešanih parov U18, so 5. bili tudi Kočevarji Jaka Divjak in Nika Kotar ter Nejc Podlogar skupaj z Jako Divjakom. Kot je razvidno iz Facebook strani, so si tekmovalci privoščili malce počitka in se sprehodili po peščenih plažah, zasluženo.

FOTO: Sibor

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki