fbpx
E-UTRIP
(Foto: Planinsko društvo Kočevje)
Aktualno Hrana Izlet Kočevje Narava Narava & zdravje

Koča pri Jelenovem studencu z okusnim vikend menijem

Koča pri Jelenovem studencu velja za eno najbolj priljubljenih pohodniških točk na Kočevskem. Znano je, da člani Planinskega društva Kočevje že dlje časa iščejo oskrbniški par, ki bo vodil dogajanje v koči, pripravljal malice pohodnikom in podobno. Kljub temu, da para še ni izbranega, razpis namreč traja do konca meseca septembra, dogajanje v koči ostaja pestro in veselo. Pohodniki so ob vikendih namreč še vedno deležni odličnih malic, s katerimi se lahko okrepčajo in siti ter polni navdušenja nad uspešno opravljenim izzivom odidejo nazaj v dolino.

Delo so si v tem času uredili nekoliko drugače. Vsak vikend izvajajo t. i. dežurstva, ki jih sestavlja ekipa ljudi, odgovornih za postrežbo in dogajanje v koči dotični vikend. Predsednik Planinskega društva Kočevje, Milan Mlakar, pravi, da se je dežurstvo izkazalo za zelo pozitivno, vsak namreč prinese nekaj novega, poleg tega pa so tudi odzivi obiskovalcev pozitivni. V tem času pa so tudi uspešno zagnali novo spletno stran, ki slikovito opisuje možnosti pohodništva na Kočevskem.

Ponudba jedi ta vikend

Ta vikend se pohodniki lahko okrepčajo z naslednjimi dobrotami:

  • Mesno zelenjavna enolončnica ali makaronflajš in rdeča pesa
  • Puranji zrezki v omaki s praženim krompirjem ali vratovina na žaru s praženim krompirjem ter solat
  • sladica bo!

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki