fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje Novice

Kmalu nakup vozovnic za vlak tudi na kočevski postaji

Priprave na prodajo vozovnic na kočevski železniški postaji so v polnem zagonu. Potniki bodo namreč že predvidoma v drugi polovici aprila lahko vozovnice nakupili tudi fizično, in sicer kar na blagajni novega TIC Železniška postaja.

Upravljalec pisarne bo tako Zavod Kočevsko, ki sicer upravlja tudi s samim turistično-informacijskim centrom, v sodelovanju s Slovenskimi železnicami pa že poteka usposabljanje zaposlene, ki bo skrbela za prodaj kart. Prodajo bo tako v imenu Slovenskih železnic izvajal Zavod Kočevsko.

V času odprtja pisarne drugačna pravila!

Potrebno je opozoriti, da bodo od odprtja pisarne ob nakupu vozovnic veljala nekoliko drugačna pravila od trenutnih. V kolikor bo pisarna odprta, bo namreč potrebno še pred vožnjo vozovnico nakupiti tu, saj bo v tem času nakup karte neposredno pri sprevodniku na vlaku dražji, prav tako tudi morebitni popusti ne bodo upoštevani.

Delovni čas prodaje vozovnice

Vozovnice bodo naprodaj v okviru delovnega časa, kakršen bo veljal tudi za obstoječi TIC, ki je od ponedeljka do petka med 8. in 12. uro ter med 16. in 19. uro, in ob sobotah od 8- do 13. ure. Na Zavodu Kočevsko ob tem trdijo, da bodo delovni čas v primeru večjih sprememb glede voznega reda tudi prilagodili.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki