fbpx
E-UTRIP
FOTO: velikolaska.si
Aktualno Moda

Izmenjevalnica oblačil v Velikih Laščah ponovno naslednjo soboto!

Kot so sporočili z Javnega zavoda za kulturo in turizem Trubarjevi kraji, bo v mesecu oktobru zopet organiziran dogodek Izmenjevalnica oblačil, ki je postala že njihovastalnica. Kot pravijo, se poanta izmenjevalnice skriva že v samem imenu, gre pa približno takole: “prinesi – vzemi – zamenjaj”.

Tako boste ponovno lahko prinesli oblačila, ki jih ne uporabljate več ter na ta način doprinesli h kulturi izmenjevanja ter k ponovni uporabi. Pravilo, ki se ga morate držati je: na izmenjevalnico lahko prinesete samo čista in nepoškodovana oblačila – kose, ki bi jih bili v dar veseli tudi vi. Priporočamo, da s seboj prinesete tudi kakšno vrečko za vaše izbrane artikle.

Na izmenjevalnico vas vabijo v soboto, 29. 10. 2022, od 8. do 11. ure. Nahajali se bodo v Levstikovem domu (v sprejemnem prostoru).

V tistem dopoldnevu pa se vidimo tudi na naši velikolaški tržnici na trgu pred Levstikovim domom, kjer si boste lahko ponovno napolnili vaše košare z lokalnimi dobrotami. Obratovalni čas tržnice: od 8. do 11. ure.

Javni zavod za kulturo in turizem Trubarjevi kraji

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki