fbpx
E-UTRIP
Matej, najboljši strelec.
Aktualno Kočevje Nogomet Šport

Izjemni uspehi mladega kočevskega nogometaša

Matej Tadič je sedmošolec, ki trenira in igra nogomet pri NK Olimpija. Svojo nogometno pot je seveda začel v domačem NK Kočevje, kjer so ga trenerji naučili prepotrebnih osnov enega izmed najbolj popularnih in razširjenih športov v svetu – nogometa.

Od leta 2012 do leta 2018 je treniral v NK Kočevje, nato pa ga je leta 2018 pot zanesla v Ljubljano v NK Olimpija. Tam sedaj trenira petkrat krat tedensko.

Zelo kvalitetni treningi, pod vodstvom trenerja Harja Rizvića in ostalega strokovnega štaba, so prinesli ogromno uspehov.

V aprilu 2019 je selekcija NK Olimpija U12 tekmovala na največjem tekmovanju v tej starostni kategoriji v Evropi – Izmir Cup v Turčiji. Fanti iz NK Olimpija so bili elitni družbi klubov kot so Crvena zvezda, Manchester City, Chelsea, Sporting, Benfica, Milan, Lazio, Parma, Dinamo Zagreb, Celtic, Glasgow Rangers, Bešiktaš, Galatasaray, Zenit, Athletic Bilbao, Valencia, Celta Vigo, Hamburger, PSV in še mnogi drugi. Izmed 72 ekip iz 11 držav so osvojili odlično 4. mesto.

Matej, na sredini.Selekcija U13, Matej v prvi vrsti, tretji z leve strani.

V avgustu 2019 so na mednarodnem turnirju v BiH osvojili prvo mesto. Nagrado za naj strelca je prejel Matej Tadič.

V marcu 2020 pa se je zaključilo tudi ligaško tekmovanje v futsalu. Selekcija NK Olimpija U13, pod trenerskim vodstvom Hajra Rizvića postala državni prvak. Gladko so se uvrstili v izločilne boje, saj so v rednem delu nanizali same zmage. Na obeh finalnih tekmah proti ekipi iz Dobovca so fantje zmagali in tako postali državni prvaki. Nagrado za najboljšega strelca zahodnega dela lige je prejel ravno Matej Tadič.

Sebastjan Vovko

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki