fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dobro je vedeti Zanimivosti & Zabava

Iščete (boljšo) zaposlitev, pa ne veste, kako točno začeti z iskanjem?

Naredite prvi korak in obiščite spletni zaposlitveni portal Zaposlitev.info, ki s svojim profesionalnim in prijaznim pristopom že 8. leto uspešno povezuje najboljše kandidate z najboljšimi prostimi delovnimi mesti. Predana in izkušena ekipa ažurno spremlja situacijo trga dela in se uspešno sooča z vsemi spremembami in izzivi, ki jih današnji časi prinašajo.

Trenutna situacija na trgu dela je, da ponudba precej presega povpraševanje. To je zelo dober znak za vse, ki iščete prvo, boljšo zaposlitev ali pa želite svojo kariero usmeriti na druga področja. Število oglasov za prosta delovna mesta namreč močno narašča.

KAKO VAM ZAPOSLITEV.INFO POMAGA NAJTI (BOLJŠO) ZAPOSLITEV ZASE?

S svojim širokim naborom prostih delovnih mest( Preverite jih na: https://www.zaposlitev.info/prostadelovnamesta/), ki se osvežujejo dnevno, vam ponuja vse, od prvih študentskih služb, občasnih del za upokojence pa vse do redne zaposlitve ali sodelovanja preko svojega podjetja. Na spletni strani Zaposlitev.info najdete zaposlitve iz cele Slovenije in priložnosti za delo v tujini. Vpišite se v njihovo bazo »Vmesnik iskalci«, kjer se predstavite, poudarite svoja znanja, veščine ter želje in pomagali vam bodo pri razvoju vaše poklicne poti. Naročite se na e-obveščanje o prostih delovnih mestih in obvestili vas bodo o aktualnih objavah (po vaši meri) direktno v vašo e-pošto. Preko e-novic in na spletni strani v rubriki »Nasveti« pa ponujajo ogromno koristih nasvetov in informacij s področja zaposlovanja, aktualnih razpisov in subvencij, tako da boste vedno na tekočem. Strokovna in prijazna ekipa vam je ves čas na voljo za pomoč, podporo in svetovanje, zato se prijavite še danes in naredite korak naprej do vaše sanjske službe.

KAKO DO KAKOVOSTNEGA KADRA ZA VAŠO DELOVNO ORGANIZACIJO?

Najti ustreznega kandidata je zelo pomembna naloga za vsako podjetje. Kakovosten kandidat mora seveda imeti ustrezno znanje in izkušnje, hkrati pa se mora tudi ujemati s kulturo podjetja. Ker danes na vedno več področjih dela primanjkuje kakovostnega kadra, je še toliko bolj pomembno, da podjetja poiščejo zanesljive partnerje, ki jim hitro in učinkovito pomagajo pri tovrstnih izzivih. Zaposlitev.info s storitvijo headhunting, z najvišjo diskretnostjo za vas poišče in opravi selekcijo kadra po vaših merilih, vi pa na koncu le še spoznate najbolj primerne kandidate ter podate končno odločitev. Njihova celovita ponudba zaposlitvenih oglasov poskrbi, da bo vaša objava prostega delovnega mesta dosegla čim več potencialnih kandidatov. Med najbolj priljubljenimi sta zagotovo Premium in Premium plus oglasa, ki sta deljena še na vseh družabnih omrežjih Zaposlitev.info, kar bistveno poveča domet vašega prostega delovnega mesta. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran: https://www.zaposlitev.info/storitve-za-delodajalce/. Z individualno in diskretno obravnavo, vam bodo pomagali najti najbolj optimalno rešitev za vas.

Plačljiva vsebina

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki