fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina Zdravje

Imeli smo prav. ZD Kočevje z aprilom zapušča zobozdravnik, dr. Jakovac

Že manj kot mesec dni nazaj (17. 1. 2019, članek TUKAJ) smo dobili informacijo, da naj bi iz kočevskega zdravstvenega doma odšel med pacienti zelo priljubljen zobozdravnik, Peter Jakovac. Takrat o tem podatku nismo dobili nobene potrditve, zato je zadeva nekoliko potihnila. A ne za dolgo.

Danes namreč lahko potrdimo, da je (neuradno včeraj) odpoved pogodbe o zaposlitvi res podal Peter Jakovac, dr. dent. med, po mnenju mnogih najboljši, najprijaznejši in najrazumljivejši zobozdravnik, kar smo jih imeli v Kočevju. Odlično in potrpežljivo delo z otroci, odpravljanje strahu pred zobozdravnikom pri odraslih in redka odsotnost so samo trije izmed mnogih prednosti, ki mu jih pripisujejo. Po manj kot dveh letih dela v ZD Kočevje se je slednjega odločil (iz nam še neznanih razlogov) zapustiti in tako je v dveh letih že drugi zobozdravnik (pred njim je iz ZD Kočevje odšel že Aleksandar Mitrov), ki se je odločil oditi.

Peter Jakovac naj bi z delom v ZD Kočevje prenehal aprila, ni pa še znano, kje bo nadaljeval svojo karierno pot.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki