fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kultura Umetnost

Fotografske storitve odslej tudi v Studiu Utrip

Studio Utrip je studio, v katerem združujemo več različnih storitev, kot so priprava in izdaja tiskanih medijev (Kočevar, Krošnjar, Mestnik), grafično oblikovanje in izdelava ter optimizacija spletnih strani. Po novem pa v okviru studia nudimo tudi profesionalno fotografiranje za vse priložnosti in v vseh oblikah, v različnem okolju.

V prostorih podjetja Poravnava d.o.o., na Ljubljanski cesti 17 v Kočevju, imamo v ta namen pripravljen in urejen prostor, ki nam omogoča popolno intimo in prijeten občutek v moderno opremljenem ambientu. Nudimo fotografiranje novorojenčkov, dojenčkov, nosečnic, družin, portretov in hišnih ljubljenčkov, promocijskih artiklov, skratka vsega, kar si stranke zaželijo.

Smo izredno mobilni in pripravljeni prisluhniti željam strank, saj nudimo tudi fotografiranje v zunanjem okolju, v naravi, ali pa v okviru kakšnih dogodkov, kot so poroke, rojstni dnevni in različna slavja.

Poleg fotografiranja nudimo tudi pripravo in izdelavo video posnetkov, ki so lahko za namen promocije ali pa le v spomin na posebne dogodke, ki jih želimo tudi kasneje podoživeti. Tovrstna storitev je zelo priljubljena predvsem za poročna slavja, v porastu pa je tudi zanimanje po snemanju za namen promocije artiklov podjetij.

Ne dovolite, da enkratni dogodki ostanejo le spomin in jih ovekovečite s fotografijo ali videom. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 051 326 450 (Alen) ali pa nam napišite sporočilo na e-naslov: info@studioutrip.si.

Studio Utrip

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki