fbpx
E-UTRIP
(Foto: Natalie Lisac)
Aktualno Kočevje Novice Občina

Predstavljamo novo v. d. direktorico Zavoda za kulturo in turizem Kostel

Po odhodu direktorja Uroša Jelenoviča je bila na mesto v. d. direktorice ZKT Kostel imenovana Natalie Lisac. Ob prevzemu nove funkcije smo jo prosili za kratko predstavitev in izjavo.

»Kostel je moj dom«

Natalie Lisac zadnjih pet let živi z družino v Slavskem Lazu ob Kolpi, kamor so se preselili iz Ljubljane v hišo moževih starih staršev. Pred prihodom na ZKT Kostel je bila zaposlena v družinskem podjetju Lisac&Lisac d.o.o., ki se že 26 let uspešno ukvarja s poslovnim svetovanjem in izobraževanjem na področju marketinga in prodaje. Natalie je bila zaposlena kot prevajalka, predavateljica in copywriter marketinških oglasov. V slovenščino je prevedla več kot 25 knjig, za novo vlogo na Zavodu za kulturo in turizem pa je pomembnejša referenca, da je sodelovala z vsemi vodilnimi slovenskimi turističnimi agencijami in mnogimi manjšimi, bodisi kot predavateljica bodisi kot tekstopiska oglasov in svetovalka za druge turistične produkte. Natalie ima veliko izkušenj na področju organizacije poslovnih izobraževanj in dogodkov, saj je v podjetju Lisac&Lisac skrbela za organizacijo in izvedbo marketinškega križarjenja in poslovnih teambuildingov, ki jih podjetje s svojimi novimi produkti zadnje čase vse bolj usmerja tudi v Kostel in širšo destinacijo Kočevsko. Svoje prve izkušnje in znanje v turizmu pa je pridobila že med študijem italijanistike, ko je začela s terenskim vodniškim delom – z vodenjem italijanskih turistov po Sloveniji.

»Kostel je zdaj moj dom, zato se zahvaljujem Občini Kostel za izkazano zaupanje ob imenovanju in za priložnost, da bom s svojim znanjem in voljo naredila nekaj trajno dobrega za najlepši konček tega sveta. Ker sva z Urošem že prej zelo dobro sodelovala, poznam delovanje Zavoda in zato zdaj obljubljam sicer majhne, a inovativne in vztrajne korake, s katerimi bomo prebudili našo »spečo kraljično«, da bo s svojimi čudovitimi naravnimi in drugimi unikatnimi danostmi – zelenimi gozdovi, reko Kolpo, gradom Kostel – prijazno privabljala goste in še povečala ponos domačinov na svoj kraj,« nam je ob prevzemu svoje nove vloge povedala Natalie Lisac.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki