fbpx
E-UTRIP
FOTO: Inotherm.
Aktualno PR Ribnica

Dobrodošli v prihodnost vhodnih vrat

Aluminijasta vhodna vrata so vse bolj priljubljena zaradi svoje vzdržljivosti, elegantnega dizajna in skromnih zahtev po vzdrževanju. Največji evropski proizvajalec aluminijastih vhodnih vrat s 30-letno tradicijo in sedežem v Sloveniji je pred kratkim v Münchnu organiziral uspešen hišni sejem na katerem je predstavil svoje najsodobnejše inovacije. In je preprosto navdušil!

Odličnost v deželi kakovosti

Novosti in prihajajoče trende so predstavili na svojem doslej največjem samostojnem hišnem sejmu, ki se je razprostiral na več kot 900 kvadratnih metrih razstavne površine v zgodovinsko pomembni in čudovito obnoviti Wappenhalle v Münchenu, ki je štiri desetletja služila kot reprezentativna sprejemna stavba letališča München-Riem, danes pa kot elegantno prizorišče raznih prireditev in razstav.

Po njenih razstavnih prostorih se je med 3. in 11. marcem sprehodilo več kot 600 domačih in tujih obiskovalcev, za kljuke najnovejših modelov Inothermovih vrat pa prijelo več kot 220 poslovnih partnerjev iz Nemčije, Avstrije, Švice, Francije in Kuwaita.

Popolno ravnovesje med obliko in funkcionalnostjo

Po sprejemu in sproščenem druženju ob kavici in rogljičkih, so Inothermovi sodelavci predstavili novosti na področju aluminijastih vhodnih vrat obstoječim in potencialnim novim poslovnim partnerjem, se posvetili tudi širokemu prodajnemu programu, tehničnemu in komercialnemu šolanju ter predstavitvi naprednega spletnega prodajnega orodja Inokalk, ki zagotavlja dostop do vseh potrebnih tehničnih podrobnosti, ki so pomembne pri vgradnji, servisu in nastavitvah vrat.

Predstavili so tudi nov spletni konfigurator vrat, ki ga lahko poskusite tudi sami na njihovi spletni strani www.inotherm.si. Tam lahko izbirate med več kot 400 modeli vrat in ustvarite prav takšna, ki bodo povsem po meri vaše družine.

Ponudba, ki ne razočara

Obiskovalce je navdušilo in prijetno presenetilo predvsem število prikazanih novosti in inovacij na tržišču, bogat program opreme in koncept razvoja v smeri celostne rešitve popolnega vhodnega prostora, s katerimi jih je podjetje Inotherm prepričalo, da aktivno in brez prestanka razmišlja o prihodnosti in vlaga v razvoj.

Še posebej so pohvalili in cenili koncept popolnih vrat, ki ga uvajajo pri Inothermu. Z novostmi kot so nadstreški, odvodnjavanje izpred vrat, različnimi možnostmi osvetlitve in pametnimi sistemi odpiranja namreč želijo strankam nuditi celovite rešitve vhoda, ki sežejo onkraj golih vrat.

Veseli smo, da smo naš cilj jasno predstavili partnerjem ter da je naše prizadevanje navdušilo prav vsakega obiskovalca. Uspešno izpeljan dogodek, osebna srečanja s poslovnimi partnerji ter njihova potrditev so nas navdihnila in dala zagon za uresničevanje prihodnosti, v kateri so naša vrata številka ena med aluminijastimi vhodnimi vrati po vsem svetu.

Izjemno ponudbo vhodnih rešitev si oglejte na www.inotherm.si

*plačljiva objava*

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki