fbpx
E-UTRIP
Aktualno Hrana Kočevje Narava & zdravje

Berač, burek in pica – vse na enem mestu v Pekarni Eliana

V preteklih dneh smo pisali o, po našem mnenju, izvrstnih pekarskih izdelkih, ki jih nudijo v Pekarni Eliana. Tokrat združujemo vse na eno mesto.

Pica

Pica, ki velja za eno izmed najbolj priljubljenih jedi, tako med mladimi kot starejšimi, je v pekarni Eliana na voljo v treh okusih; tuna, klasika in zelenjavna. Za eno celo boste odšteli 8,50 €.

Burek

Burek pripravljajo po posebnem postopku, zaradi česar je še okusnejši, kot sicer, skorjica pa ravno prav hrustljava. Nudijo tri različne vrste; mesni, sirni in pica burek, ki ga oblikujejo v velik krog, v obliki polžje hišice. Po potrebi ga brez problema tudi narežejo na kose ter tako poskrbijo za še lažje okušanje in užitek ob gurmanskemu doživetju. Za celoten burek boste odšteli 6,50 evra.

Berač

To je berač, jed, podobna pici, le da so sestavine namesto na klasičnem pica testu nanešene kar na manjšo francosko štruco, vse skupaj pa je zapečeno v pečici, ki celotni jedi daje ravno pravšnjo hrustljavost. Berač je na Kočevsko prišel že pred desetletji, nanj pa številne, tudi starejše, vežejo izjemno lepi spomini. Zanj boste odšteli zgolj 1,80 €. Prijazni zaposleni bodo poskrbeli, da bo berač kar najbolj po vašem okusu, zato si ob naročilu lahko sami določite sestavine, ki naj bodo nanešene.

Upamo, da smo vam predstavili kakšno dobro idejo za popestritev vašega jedilnika, vsekakor pa se priporočamo tudi za vaša mnenja in izkušnje.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki