fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kultura Umetnost

Od danes je vračanje knjig v Knjižnico Kočevje omogočeno

“Od danes lahko v knjižnico vstopate in knjige tudi VRAČATE. Ker še vedno delujemo v skladu s smernicami NIJZ, prosimo, da si gradivo, če je le možno, predhodno naročite,” sporočajo iz Knjižnice Kočevje.

NAROČANJE GRADIVA

Gradivo lahko naročite preko aplikacije COBISS+ (Moja knjižnica) in mCOBISS, preko e-maila za naročanje: narocilo.knjiznicakocevje@gmail.com ali telefonske številke: 01 893 13 20 ali 040 612 080. Na e-mail ali po telefonu sporočite avtorja in naslov želenega gradiva ter svoje podatke (ime, priimek, številko izkaznice, TELEFONSKO ŠTEVILKO). Iz knjižnice predlagajo, da navedete več naslovov, saj bo verjetno kateri od želenih že izposojen. Ko boste prejeli povratno obvestilo, pa lahko knjige prevzamete v knjižnici.

IZPOSOJA ELEKTRONSKIH KNJIG

Iz knjižnice vabijo, da obiščete tudi spletni portal BIBLOS, kjer si lahko izposodite e-knjige. Na voljo so vam tudi drugi e-viri in baze podatkov s številnimi vsebinami.

“V kolikor potrebujete dodatno informacijo, nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!” še dodajo.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki