fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Šport

Aljaž Hočevar iz TK Kočevje z odličnim rezultatom

Za mladimi člani Teniškega kluba Kočevje je uspešen konec tedna. Odlično igro so pokazali tako najmlajši igralci kot tudi fantje v kategoriji do 18 let.

V soboto so najmlajši igralci TK Kočevje Jakob Štirn, Eva Vrbetič in Alina Abramovič tekmovali v mini tenisu na Dolenjskem regijskem satelitu, ki ga je organiziral TK Portovald. Kot je povedal njihov trener Ivan Sruna – Ježa, so se njegovi varovanci odlično izkazali.

Sedemletni Jakob je tekmoval prvič, Eva in Alina pa sta se tekmovanja udeležili drugič. Ker so nanizali kar nekaj zmag, so dobili še dodatno voljo za prihajajoča tekmovanja.

Odličen dan za kočevski klub se je nadaljeval tudi v nedeljo. Žiga in Nejc Poznič ter Aljaž Hočevar so se udeležili Osrednjega slovenskega regijskega satelita v Ljubljani na igriščih TK Tanko Šport, kjer so dosegli odlične rezultate v kategoriji do 18 let.

Žiga Poznič je dosegel četrtfinale, njegov brat Nejc pa polfinale. Največji razlog za veselje je imel Aljaž Hočevar, ki je prepričljivo zmagal.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki