fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Kočevje Novice Šport Tenis

Občinsko prvenstvo v tenisu za otroke, na samem vrhu Aleksander, Aljaž in Špela

Teniški klub Kočevje je zadnje čase prestavil v višjo prestavo in je res zelo aktiven. Organizacija raznih (poskusnih) treningov, turnirjev in drugih tekmovanj je definitivno vzpodbudila zanimanje otrok, saj je zanimanje pri le-teh vedno večje.

Kot smo poročali že včeraj, je bil zadnji vikend v septembru spet pester. Namreč, na igriščih v Gaju se je v soboto najprej odvijalo Razširjeno prvenstvo za članske igralce, na katerem je zmagal kočevski tenisač Matic Struna, nedelja pa je bila namenjena otrokom od devetega leta starosti pa do polnoletnosti. Zabava, smeh, spodbujanje, druženje in igranje tenisa je na nek način že spremljevalec vseh teniških dogodkov in prav nič drugače ni bilo tudi tokrat.

Tekmovalci so bili razdeljeni v tri kategorije. Med otroci, starimi do devet let, je zmaga pripadla Aleksandru Rašidu, drugi je bil Mark Stevanič, tretja pa Tija Trdan.

V skupini od devet do trinajst let je zmagal Aljaž Hočevar, stopničko nižje si je priboril Nal Arko, tretja pa je bila Mila Šteblaj.

V najstarejši kategoriji do 18 let pa je zmagala Špela Rijavec, druga je bila Neža Adamič, tretja pa Taja Šolaja.

Že res, da imamo v vsaki kategoriji zmagovalca, pa vendar, kot pravijo trenerji deklet in fantov, so zanje zmagovalci vsi, ki so se udeležili turnirja. Za drugo leto se obljublja najboljši teniški dogodek za otroke in videli bomo, ali bodo organizatorji obljubo držali.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki