fbpx
E-UTRIP
Foto: Planet TV.
Aktualno Črna kronika Kočevje Kronika Novice

77-letnega Grosupeljčana ubili trije kočevski Romi!

Že prejšnji teden so do nas prišle govorice, da naj bi bili zaradi suma storitve kaznivega dejanja umora 77-letnega Slavca Knaflja, ki se je v gozdu na območju Grosuplja zgodil 19. marca letos, prijeti trije Romi iz Kočevja. Trudili smo se pridobiti kakršno koli informacijo s PU Ljubljana, a so nam lahko zgolj zaupali, da so prijeli štiri osumljence.

Res je, trije izmed štirih osumljencev so kočevski Romi

Danes lahko potrdimo, da so bile govorice resnične. Po poročanju Slovenskih novic so v priporu trije kočevski Romi in en Izoljan, ki naj bi Slavca pred svojim zabojnikom umorili zaradi 2.000 evrov.

Spomnimo…
20. marca so s PU Ljubljana sporočili, da preiskujejo sumljivo smrt 77-letnika iz Grosuplja. Kmalu za tem so dodali, da gre za Slavca Knaflja, ki je svoje skromno življenje živel v zabojniku v gozdu na Polici pri Grosupljem.
Hudo poškodovanega, predvsem po glavi, ga je pred kontejnerjem našel prijatelj, ki je nemudoma poklical na pomoč, a mu kljub debeli uri oživljanja niso mogli več pomagati.

Več informacij bomo imeli po današnji novinarski konferenci Policijske uprave Ljubljana.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki