fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Zmagovalec klubskega pokala 2019 je Simon Kersnič

Z leve: Damjan Murn, Matjaž Časar, Simon Kersnič in Igor Antolin.

V prav prijetnih jesenskih dneh se je po kar nekaj uspešno izpeljanih tekmah in turnirjih končalo tekmovanje za klubski pokal Teniškega kluba Kočevje za leto 2019.

Sam vrh lestvice iz lanskega leta je tudi tokrat ubranil Simon Kersnič, ki je v finalni tekmi s 6:4 in 6:1 premagal prav tako odličnega Matjaža Časarja. Pravi boj za tretje mesto je potekal med Damjanom Murnom in Igorjem Antolinom. Po tem, ko je Murn s 6:3 v prvem nizu premagal Antolina, je slednji v drugem nizu udaril nazaj in zmagal s prav enakim rezultatom. Tretji niz je bil pravzaprav dejansko izmenjavanjr točk enega in drugega, a je na koncu z 11:9 zmaga pripadla Damjanu Murnu.

Tekmovanje za klubski pokal se – ravno tako, kot na drugih ravneh – igra skozi celotno poletno sezono, a je za razliko od ostalih tekmovanj potrebno dobiti dva niza, če pa je rezultat 1:1, se igra nekakšen tretji niz oziroma t. i. »tei break« (dodatna igra), a le do 10.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki