fbpx
E-UTRIP
Foto: AG inženiring d.o.o.
Aktualno Gospodarstvo Kočevje Novice Občina

Tržnica Kočevje bo danes odprta od 8. do 12. ure

Tržnica Kočevje bo za oskrbo z domačimi dobrotami ponovno odprta pred velikonočnimi prazniki in sicer danes, v sredo, 8. aprila, od 8. do 12. ure. Pri tem bo poskrbljeno za varnost tako ponudnikov kot kupcev, tudi s pomočjo prostovoljcev iz vrst Civilne zaščite Občine Kočevje.

Lokalna samooskrba ter podpora domačih pridelovalcev in predelovalcev hrane je izjemnega pomena, zato smo se na podlagi opravljenih pogovorov z domačimi pridelovalci in dopisa Ministrstva za kmetijstvo, ki odprtje tržnic podpira, odločili da ponovno omogočimo nakup kakovostih domačih izdelkov. Prodaja bo potekala le na zunanjem delu tržnice, obvezna je uporaba rokavic in mask ali ustreznega nadomestka maske. Posebej spoštujte primerno varnostno razdaljo do ostalih oseb in navodila pripadnikov Civilne zaščite Občine Kočevje. Istočasno se bo na površini tržnice lahko nahajalo le omejeno število oseb, zato se na nakup pripravite in ga opravite čim prej, prostor pa prepustite še drugim. Tržnica Kočevje je v ta namen pripravila tudi seznam ponudnikov in živil.

O nadaljnjem obratovanju Tržnice Kočevje v času epidemije bo sprejeta odločitev glede na prejete izkušnje ponudnikov in poročila pripadnikov Civilne zaščite Občine Kočevje. Zato prosimo dosledno upoštevajte navodila in tudi tako podprite domače ponudnike.

Lepo vabljeni!

Katja Godeša, Občina Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki