fbpx
E-UTRIP
Aktualno Nogomet Šport

Že tretjič so se spomnili izjemnega Mihe

Soigralci in prijatelji pred šestimi leti umrlega Miha Čampa, člana futsal kluba Sodražica in kasneje tudi številnih najboljših slovenskih ekip, so se mu poklonili tudi z organizacijo tretjega memorialnega turnirja v sodraški športni dvorani.

Miha je navduševal z redko videnimi potezami na majhnem prostoru ter s streli, pred katerimi so bili vratarji brez moči. Sodražan je bil vzor mlajšim, sovrstnikom, prijateljem, znancem. Pobudi Tadeja Levstka, nekdanjega soigralca in kasneje tudi trenerja Miha Čampa, ki je bil na čelu organizacije turnirja se je odzvalo veliko nekdanjih soigralcev.

Razdeljeni so bili v štiri ekipe, ki so igrale vsaka proti vsaki, v majicah z napisi, prilagojenimi dogodku. »Rezultat ni štel, zmagovalci so vsi, ki so nastopili,« pove Tadej Levstek.

Ne le Mihi, njegovi prijatelji so se (tudi na pokopališču) poklonili še dvema nekdanjima igralcema, ki sta prav tako veliko dala sodraškemu nogometu, Niku in Hansu. V dvorani sta se dogodka udeležila tudi Mihova starša, nagovor pa je imel tudi sodraški župan, Blaž Milavec.

mgć

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki