fbpx
E-UTRIP
Aktualno Črna kronika Kočevje Kronika

Zaradi pretepa v Željnah pripor in prepoved približevanja

V prejšnjem tednu smo poročali o pretepu dveh romskih družin, med katerim so uporabili različne predmete, od kolov do petard. Iz Policijske uprave Ljubljana smo prejeli več informacij v zvezi s postopkom kaznivega dejanja, in sicer:

“V  nedeljo,  okoli  14. 30 smo bili obveščeni o pretepu med več osebami na območju  Kočevja. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo med več osebami najprej do  verbalnega  spora,  ki se je nato stopnjeval v fizičnega, pri tem pa je več  oseb  uporabilo tudi različne predmete. V dogodku sta bili po do sedaj znanih  podatkih  dve  osebi  lažje  poškodovani.  Policisti  nadaljujejo z zbiranjem  obvestil  in  ugotavljanjem  okoliščin  zaradi  suma, da je bilo storjenih  več  kaznivih  dejanj nasilništva in povzročitev lahkih telesnih poškodb. Policisti  so  na  podlagi  zbranih  obvestil  pridobili  odredbo  za hišno preiskavo  pri  eni  izmed  oseb, kjer je bila zasežena pištola in petarde.”

Trem osebam odvzeta prostost, dvema prepoved približevanja

“Trenutno teče predkazenski postopek proti osmim osebam. Trem osebam je bila včeraj  odvzeta  prostost  in  so bile včeraj privedene pred preiskovalnega sodnika,   ki  je  eni  osebi  odredil  hišni  pripor,  dvema  pa  prepoved približevanja.  Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin  dogodka  in  bodo  o  vseh  dodatno znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.”

Podrobnejše dogajanje si preberite v že objavljenem prispevku na tej povezavi.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki