fbpx
E-UTRIP
FOTO: ordinacija-odorcic.com.
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Zdravje

Z današnjim dnem prenehala z delom TA ordinacija …

“S 1. 3. je Ordinacija za otroke in mladino prenehala z rednim delovanjem,” je zapisano na spletni strani omenjene ordinacije. Po tem, ko Ordinacija splošne medicine Tihomirja Odorčiča z dnem 31. 3. 2022 ni imela več pogodbe z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije in tako ni mogla več nuditi zdravstvenih uslug svojim pacientom na stroške Zavoda, je z današnjim dnem z delovanjem prenehala tudi Ordinacija za otroke in mladino, ki jo je vodila Lidija Odorčič.

Sporočili so še, da so vse zdravstvene kartone pacientov, ki do sedaj še niso izbrali svojega novega osebnega zdravnika, predali Zdravstvenem domu Kočevje.

Ordinacija Odorčič je bila družinska ordinacija, ki je skrbela za celo družino. Zakonca Tihomir in Lidija Odorčič sta v Kočevju delala že od sredine osemdesetih let.

“S tem je, dragi pacienti, naše sodelovanje zaključeno. Zahvaljujem se vam za vaše razumevanje in potrpljenje v zadnjih tednih ter hkrati želim veliko zdravja in razumevanja z novim zdravnikom,” je še zapisala Lidija Odorčič, dr. med..

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki