fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Zanimivosti & Zabava

Vocabellin praznični december

Vokalna skupina Vocabella, ki bo v prihodnjem letu obeležila že svojo 15. obletnico delovanja, v mesecu decembru praznuje s tistimi, ki so prepogosto prezrti.

Vocabella je s svojimi projekti in nastopi v Sloveniji in izven njenih meja prisotna že od leta 2009. V zadnjem letu se je zasedba nekoliko spremenila – pot je nekatere članice peljala v tujino, skupini pa sta se pridružili novi pevki, Asja in Anja, s čimer je zavel nov veter, prišla nova energija in novi izzivi.

Letošnji december bo Vocabella z glasbo polepšala tistim, na katere največkrat pozabimo – starejše in šibkejše. V domovih starejših občanov Kočevje, Ribnica in Ljubljana Tabor ter v VDC Ribnica bodo ob klavirski spremljavi pričarale glasbene dogodke v obliki krajših akustičnih koncertov.

Na vprašanje zakaj so se odločile izvesti tak projekt, vodja skupine Petra Ilc odgovarja: “December je. Zimski, mrzel mesec, pa hkrati poln lučk in upanja. Želimo si, da bi skupaj pogreli srca in roke – če bodo poslušalci z nami kaj zaploskali. Ta december bomo v ospredje postavili glasbo, ki vedno dobro misli. Iskrena hvala podjetju Inotherm in Občini Ribnica, ki sta projekt finančno podprla in ga na ta način omogočila”.

T.D.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki