fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Kočevje Kronika

Vlomili v prostore avtohiše Randelj

Štirje neznanci so vlomili v prostore avtohiše Randelj v Kočevju. Vlomili so skozi vrata servisa in kljub varovanju ter posredovanju policije pobegnili.

»Prišli so peš; po kamerah je videti, da naj bi se skrili v bloke za gostilno BIG STAR, tako da so verjetno praktično sosedi. Naredili so nekaj materialne škode na vratih in odnesli blagajno z dnevnim izkupičkom. Vse ostalo so pustili nepoškodovano. Po hitrosti in načinu dela se vidi, da so izjemno usklajeni in hitri. Sklepamo, da so krivci za večino vdorov na našem območju. Oblečeni so bili v temnejša oblačila in kapucarje, kljub temu pa je enega kamera ujela v obraz. Ta, ki ga je ujela v obraz, je močnejše postave in šepa; oblečen je bil v NIKE črno bundo/jakno. Mi bomo svojo škodo s pomočjo zavarovalnice sanirali, bi pa bilo prav, da jih nekdo ustavi. Zato prilagamo fotografijo obraza; morda ga kdo prepozna in bomo krajam naredili konec. Prosim, delite objavo v čimvečjem številu, morda pa jih kdo prepozna,« so zapisali.

VIR: Avtohiša Randelj.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki