fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno

Veseli december v Ribnici 2023

Pred vrati je december, najbolj čaroben mesec v letu, ko boste lahko ponovno sproščeno uživali v prazničnih radostih ter se sprehajali po okrašenih ulicah starega mestnega jedra in idiličnem ribniškem gradu.

Ribnica bo v soju prazničnih luči zažarela v petek, 1. decembra, ob 17. uri s prižigom lučk v ribniškem gradu. Spremljal ga bo otroški animacijski program, na stojnicah bo na voljo praznična, darilna ponudba in zadišalo bo po decembrskih dobrotah. Najmlajši bodo lahko ustvarjali na otroških delavnicah in v Pravljični hiški poslušali pravljice iz Knjižnice Miklova hiša. Za popestritev večera bo z glasbeno bonboniero poskrbela skupina Koral 45 lightning.

Prižigu prazničnih luči bodo sledili številni dogodki, z različnimi vsebinami (glasba, darilna ponudba, delavnice, kulinarika), zato lepo vabljeni, da se nam pridružite na nepozabnih decembrskih doživetjih v Ribnici.

Vabljeni.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki