fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno

Neli Škaper je najuspešnejša plavalka na mednarodnem mitingu v Skopju

Po uspešnih pripravah v Španiji je skupina ribniških plavalcev nadaljevala pot v Skopje, kjer se je dvanajsterica udeležila mednarodnega plavalnega mitinga Skopje Open 2023. Vsi plavalci so dosegli lepe rezultate in obilo osebnih rekordov.

Neli Škaper je z devetimi zlatimi in eno bronasto medaljo postala najuspešnejša plavalka glede na število osvojenih medalj. Odlično je nastopil tudi Teo Starc, ki si je v prsni tehniki priplaval pet odličij, od tega dve v absolutni kategoriji. Ajda Škaper in Olja Radivojević sta stopili na zmagovalni oder štirikrat, Zara Ćirović pa trikrat. Iza Erjavec je osvojila tretje mesto v disciplini 200 metrov prosto.

Ob tem je potrebno omeniti, da so prav vsi plavalci dosegli res dobre rezultate za to obdobje, kar daje lepo popotnico za nadaljevanje sezone. »Lahko rečem, da nam gre trenutno vse po načrtih. Rezultati na mitingih to potrjujejo, forma naših plavalcev se dviguje, pred nami je obdobje rasti,« je po vrnitvi iz Severne Makedonije dejal vodja strokovnega štaba PK Ribnica Nace Majcen.

Neli Škaper, najboljša med najboljšimi.

(mgć)

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki